Кр@пивник Кр@пивник
Київський національний університет культури і мистецтв

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Давай знакомиться!!!
Перейти до сторінки 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  далі

Нова тема   Відповісти    Кр@пивник -> Флуд
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:00 pm    Тема повідомлення: Давай знакомиться!!! Відповісти цитуючи

ПрИвЕтИк!

имхо..
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Fornit
Site Admin

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:04 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Привет =)

Ты кто?)
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:06 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

+5

имхо..
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Brooklin
Ошибся адресом

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:31 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

HELLOMOTO!

ICQ 445829334 коннектітся, поспілкуємось.. :lol:

Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:36 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

С большим удовольствием, но я сейчас на работе, а тут нет Аськи.

имхо..
Догори
Palanteer
Студент

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

+1 229-330-708
я - страшна людина :twisted: люблю класику
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:41 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Да я тебя знаю и ты мну тоже

имхо..
Догори
Palanteer
Студент

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:43 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

ОМГ... натякни? І хіба я не страшна людина? :twisted:
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:44 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

У тя, по-моему, готичный стиль или, лучше сказать, культура?

А со мной ты недавно общался

имхо..
Догори
Palanteer
Студент

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:47 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Ledi написав:
У тя, по-моему, готичный стиль или, лучше сказать, культура?

А со мной ты недавно общался

питав про семінар з психології? )

ну, можливо це схоже на готичну культуру, але вона мене розчарувала тією кучею сміття, що в ній зараз, а тому я сам по собі, але схожий на гота )
Догори
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:49 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

кажись, да...

имхо..
Догори
ZyXeL
Сакральне мяо

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:50 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Народ, а давайте заведем новых юзеров, и будем искать друг-друга? :)
ЗЫ
Мне тут не нравитцо :)
ЗЗЫ
Тут можно пистать на русском и удаффском? :)
Догори
Germiona
(\__/)

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:50 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

жаль Готику...

имхо..
Догори
Palanteer
Студент

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:52 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

чому шкода :? зовсім не шкода :twisted: треба було тримати певний антураж, а не називати ВСЕ готичним :lol:
Догори
ZyXeL
Сакральне мяо

ПовідомленняНаписане: вівторок квітня 17, 2007 9:53 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Все, тут не будет моего клона =) Я выполнил свою роботу и считаю что в ближайшие месяца 3-4 тут делать нефиг. Всем бб.
Догори
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Кр@пивник -> Флуд Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  далі
Сторінка 1 з 18

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі